Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο Ομαδικό Παίδων. Ισοπαλία 3-3 στην Λιβαδειά! Campionato Regionale Giovanile: inizio promettente per la squadra giovanile di "Abaco E Pezzi": pareggio 3-3 a Livadeia.

Με καλή εμφάνισι και θετικό αποτέλεσμα συνοδεύτηκε το αγωνιστικό ξεκίνημα της χρονιάς για την παιδική μας ομάδα. Στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων 2016, η εξαμελής αντιπροσωπευτική ομάδα του σκακιστικού τμήματος του συλλόγου μας κληρώθηκε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας να αντιμετωπίση στον α΄γύρο την ισχυρή ομάδα τής Λιβαδειάς. Μετά απο ιδιαίτερα μαχητική διεκδίκησι της νίκης σε όλες τις παρτίδες και απο τις δύο ομάδες (και περισσότερο έντονα στις 4 των αγοριών) και παρ' όλο που υπήρχε εξ αρχής η απο την μεριά μας αδυναμία στην τελευταία σκακιέρα, των κορασίδων, η ομάδα του Α.Ε.Κ. Άβαξ Και Πεσσοί ήλθε ισόπαλη με 3 - 3!
Τις νίκες σημείωσαν οι Μιχάλης Χρήστος, Μιχάλης Βασίλης και Βιτάλης Άγγελος, ενώ καθόλου εύκολα έχασαν οι: Μπεληγιάννης Νίκος (στην 1η σκακιέρα) και τα κορίτσια μας, Μεταξά Ελένη και Μπεληγιάννη Μυρτώ (στις σκακιέρες 5-6).
Το σαφώς ελπιδοφόρο (καί απο πλευράς αγωνιστικής συμπεριφοράς) αποτέλεσμα, το γιόρτασαν οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους υπο την ενθουσιώδη βεβαίως παρότρυνσι του προέδρου του Συλλόγου, με ελαφρύ γεύμα σε παρακείμενη ψησταριά του κέντρου της βοιωτικής πρωτεύουσας.
Το παρών έδωσε ο νέος προπονητής του τμήματος Προχωρημένων Μεσαίων, κ. Καταπόδης Γεράσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: