Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Σχολικό Σκάκι: Χρυσό Μετάλλιο για το 5ο Δημοτικό Χαλκίδος! Στο Περιφερειακό Ομαδικό Πρωτάθλημα Στερεάς Ελλάδος. Medaglia Oro (e qualificazione) per la squadra della 5a Scuola Elementare di Calcide agli scacchi scolastici (a Tebe: Campionati Fase Regionale) Successo anche per AEK Abaco e Pezzi.



Μεγάλη επιτυχία για το 5ο Δημοτικό Σχολείο της Χαλκίδας!  Η ομάδα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας αποτελούμενη από τους μαθητές Βασίλη Μιχάλη, Άγγελο Βιτάλη, Σωτήρη Μερκάτη, Ραφαήλ Μερκάτη, και τις μαθήτριες Μαρία Καλλίγωση και Δέσποινα Καλλίγωση, στο Ομαδικό Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Θήβα, κατέκτησε την πρώτη θέσι στην κατηγορία του Ομαδικού Δημοτικών Σχολείων. 
Η πρωτιά αυτή συνοδεύεται όχι μόνο από την κατάκτησι του Κυπέλλου και του Χρυσού Μεταλλίου, αλλά και την πρόκρισι του σχολείου στην Τελική Φάσι του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος 2017 (τον προσεχή  μήνα στην Κόρινθο).
Ταυτόχρονα, η επιτυχία του σχολείου αυτού αντανακλά απ΄ευθείας στο Σκακιστικό Τμήμα του Α.Ε.Κ. «΄Αβαξ Και Πεσσοί» αφού καί μαθήματα σκακιού υποστηρίζει ο σύλλογός μας τα τελευταία χρόνια (ως εξωσχολική δραστηριότητα σε συνεργασία με τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού), καί όλα τα παιδιά-μέλη της χρυσής ομάδας του 5ου είναι μαθητές-εγγεγραμμένοι αθλητές  του ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ!
Συγχαίρουμε τα παιδιά της αντιπροσωπευτικής ομάδας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος και τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ και εις ανώτερα!
[Ευχαριστίες και στον κ. Βιτάλη Μανώλη για τις φωτογραφίες της αποψινής ανάρτησης]




Δεν υπάρχουν σχόλια: