Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

«Μνήμες Γενοκτονίας» απόψε στην ΕΡΤ3 : Ένα δίωρο αφιέρωμα στην Ποντιακή Γενοκτονία και την τύχη του ποντιακού ελληνισμού. “Memorie del Genocidio di Pontos”; appuntamento stasera su ERT3. “Genocide Memories”; 1919-2017: 98 Years since the Genocide against Pontian Hellenism

Η παθητική στάσι στην όποια συστημική προπαγάνδα δεν είναι μονόδρομος.


Σε περίπτωσι που δεν ...ματαιωθεί ή αναβληθεί το συστηματικά διαφημιζόμενο επεισόδιο «ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ, Survivor 2017», εμείς από τον «Νέο Παλαμήδη» προτρέπουμε τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους του Ιστολογίου, αν επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικό πρόγραμμα σήμερα το βράδυ, (ώρα 22:00), αντί για το made in Turkey Survivor”, να επιλέξουν το δίωρο αφιέρωμα στο κανάλι της ΕΡΤ 3  με τίτλο «Μνήμες Γενοκτονίας».


-----------------------------------------------------





Ένα δίωρο αφιέρωμα στην τραγική ιστορία 353.000 αθώων θυμάτων στον Μικρασιατικό Πόντο, με τίτλο «Μνήμες Γενοκτονίας», μεταδίδει η ΕΡΤ3 σε απευθείας σύνδεση με τον «Κήπο των Εποχών» στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 22:00.

Επιστήμονες, ιστορικοί, Έλληνες και ξένοι, ακαδημαϊκοί, επιζώντες των γεγονότων αιωνόβιοι γέροντες και καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές και παρουσίες τους, αλλά και τις εμπειρίες,  τις γνώσεις και τις μνήμες τους σε μια μεγάλη παραγωγή της ΕΡΤ3.


Info:

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, στις 22:00

Παρουσίαση: Γιώργος Γεωργιάδης – Αιμίλιος Σαπρανίδης

Αρχισυνταξία: Παναγιώτης Κώστας

Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργακόπουλος

Παραγωγή: Θέμης Μαυροπεραστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: