Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Δεύτερη ήττα στο Διασυλλογικό Στερεάς: 7-3 εκτός έδρας από την Λιβαδειά. Abaco E Pezzi: Sconfitta 7-3 fuori casa...

Κατα τον 5ο Γύρο του Ομαδικού Πρωταθλήματος Στερεάς Ελλάδας, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Σκακιστικού Τμήμτος του Συλλόγου μας ηττήθηκε με 7 - 3 στην Λιβαδειά απο τον εκεί Σκακιστικό Όμιλο.
Η Ομάδα μας παρουσιάσθηκε με σοβαρές ελλείψεις στην σύνθεσί της, πράγμα που περιόρισε φυσιολογικά τις πιθανότητές της για νίκη και κατάκτησι της δεύτερης θέσης στο εφετινό Διασυλλογικό της Στερεάς. Παρ'όλα αυτά είναι γεγονός πως χάθηκαν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο και αυτός είναι ο λόγος που --παρά την πίκρα-- όλοι μοιράσθηκαν τα συγχαρητήρια απο τους αρχηγούς της αποστολής.
Άλλωστε, κι αυτό για εμάς είναι το πρώτον, δεν υστέρησε κανένας απο τους αθλητές μας σε μαχητικό πνεύμα και βέβαια σε αγωνιστικό ήθος.

Ήταν η δεύτερη ήττα μετά απο εκείνη του 3ου Γύρου (απο την Ευβοϊκή, στην έδρα μας) και συνεχόμενη, ύστερα απο τις δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες εναντίον Θήβας και Λιβαδειάς...


Μετά απο αυτό το ατυχές αποτέλεσμα θα γίνει σκληρή μάχη για την διεκδίκησι των θέσεων στην τετράδα, πίσω βέβαια απο την Ευβοϊκή η οποία έχει πια σίγουρη κατάκτησι της πρώτης και προνομιούχου θέσης του Πρωταθλήματος.

Στην Λιβαδειά αγωνίστηκαν οι αθλητές :
1.Θανάσης Κονταξής
2.Θοδωρής Λώλης
3.Δημήτρης Λώλης
4.Γιώργος Λώλης
5.Κωνσταντίνα Χανιά
6.Ελένη Μεταξά
7.Μυρτώ Μπεληγιάννη
8.Νίκος Μπεληγιάννης
9.Κωνσταντίνος Κοφίτσας
10. Νάσια Κοφίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: