Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Και τρίτη ήττα στο Διασυλλογικό Στερεάς: 8-2 εκτός έδρας από την Ευβοϊκή. Abaco E Pezzi: Terza sconfitta in fila; 8-2 fuori casa...


Τρίτη και φαρμακερή η χθεσινή ήττα στην Χαλκίδα στην έδρα της Ευβοϊκής. Το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με τις 2 ισοπαλίες μας στις δύο πρώτες (Καταπόδης Γεράσιμος και Μιχάλης Βασίλης) σκακιέρες και την μοναδική νίκη μας στην τελευταία (Κοφίτσας Κωνσταντίνος) δεν αποτελεί έκπληξι και δεν είναι πολύ μακριά από το παρόν αγωνιστικό επίπεδο των δύο Ομάδων, αλλά, αν και δίκαιο, είναι βαρύτερο του προσδοκωμένου. 

Με αυτό, η μέν Ευβοϊκή ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια Στερεάς για το 2017, ενώ εμείς στον Άβαξ Και Πεσσοί καλούμαστε στο τελευταίο εξ αναβολής παιχνίδι με την Θήβα (εκτός έδρας , το προσεχές Σ/Κ) να σημειώσουμε ένα (με οποιοδήποτε σκορ) νικηφόρο αποτέλεσμα, μήπως παρά τις τρείς ήττες διεκδικήσουμε ακόμα και την ιδιαιτέρως τιμητική δεύτερη θέσι στο Πρωτάθλημα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της συνάντησης (ομολογουμένως, κανείς από τους παίκτες μας δεν υστέρησε σε αγωνιστική προσπάθεια) είναι τα εξής:

1.      Λουκόπουλος Παναγιώτης Αθ. – ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ Άργης  ½ -  ½
2.      Κουρουμπάς Κοσμάς – ΜΙΧΑΛΗΣ Βασίλης        ½ - ½
3.      Ανέστης Ιωάννης – RADEV Άγγελος    1-0
4.      Βασιλείου Ιωάννης – ΒΙΤΑΛΗΣ Άγγελος 1-0
5.      Μπέλλου Ναζαρέτα – ΧΑΝΙΑ Κωνσταντινα   1-0
6.      Μακρυγιάννη Ελένη Ιοκ. – ΜΕΤΑΞΑ Ελένη   1-0
7.      Τουμπακάρη Μαρία – ΚΟΦΙΤΣΑ Νάσια    1-0
8.      Μπερμπάτης Αντώνης – ΜΙΧΑΛΗΣ Χρήστος     1-0
9.      Τσότρας Ιωάννης – ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Νίκος     1-0
10.   Γεωργούλας Ιωάννης – ΚΟΦΙΤΣΑΣ Κωνσταντίνος    0-1
 
      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:








Δεν υπάρχουν σχόλια: