Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΑΕΚ «ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ». Ατομικά Πρωταθλήματα Μαθητών – Μαθητριών Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (2018): ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Scacchi Scolastici : Campionato Studentesco regionale (Calkida, Eubea). Comunicato Stampa del club “Abaco e Pezzi”."Avax and Pieces". Regional Student Chess Championships 2018 (Chalcis, EUBOEA): PRESS RELEASE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 18-03-2018 το ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας 2018, την συνδιοργάνωση του οποίου ανέλαβε ο σύλλογός μας «ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί» μαζί με την «Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών». Έλαβαν μέρος 125 μαθητές, οι περισσότεροι εκ των οποίων από την πόλη της Χαλκίδας και τις γύρω περιοχές (Βασιλικό, Ν. Αρτάκη, Δροσιά), αλλά και κάποιοι από σχολεία εκτός του Δήμου Χαλκιδέων (ιδίως από Ψαχνά Ευβοίας). Βραβεύτηκαν συνολικά 11 κατηγορίες μαθητών (Νήπια, Α’, Β’, Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού, Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου και Λύκεια). Ισχυρές συμμετοχές και πρωτιές είχε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, το 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας καθώς και το Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας. 
Παρακάτω μνημονεύονται οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες κάθε κατηγορίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΤΑΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
Νήπια
Κυριακή Ντόκου
Κυριακή Ντόκου
Α’ Δημοτικού
Δημήτρης Αμπατζής
Ευδοξία Κολούτσου
Β’ Δημοτικού
Μαρία Τουμπακάρη
Μαρία Τουμπακάρη
Γ’ Δημοτικού
Ραφαήλ Μερκάτης
Διονυσία Ραπτάκη
Δ’ Δημοτικού
Βιττόριο Μόκι
Νεφέλη Τοτού
Ε’ Δημοτικού
Κωνσταντίνος Ζιώμας
Μαρία Καλλίγωση
Στ’ Δημοτικού
Ιωάννης Γεωργούλας
Μαρία-Νεφέλη Παπανδρέου
Α’ Γυμνασίου
Μυρσίνη Δεμερτζή-
Κουφαλέξη
Μυρσίνη Δεμερτζή-
Κουφαλέξη
Β’ Γυμνασίου
Γεώργιος Λώλης
Χρυσοβαλάντω Αντωνοπούλου
Γ’ Γυμνασίου
Σπύρος Γεωργούλας
Αντωνία Δεσίπρη
Λύκεια
Παναγιώτης Τούτσης
Βασιλική Δαλιάνη






Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε:
  • Στην συνδιοργανώτρια Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Γιαννούτσο, που διετέλεσε διευθυντής αγώνων.
  • Στον αθλοθέτη ΔΟΑΠΠΕΧ και την πρόεδρό του κα. Λίλιαν Ζλακώνη, που στήριξε το εγχείρημά μας από την πρώτη στιγμή και μας χορήγησε τα μετάλλια που έλαβαν οι διακριθέντες μαθητές.
  • Στην διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, κα. Ελένη Καρτασίδου, η οποία μας παραχώρησε γενναιόδωρα και με απόλυτη εμπιστοσύνη την χρήση του χώρου του σχολείου.
  • Στον επικεφαλής διαιτητή Αλέξανδρο Σοϊλεμέζη, τον υπεύθυνο κληρώσεων Ευάγγελο Καλαϊτζή, αλλά και στο σύνολο των διαιτητών που φρόντισαν να κυλήσει ομαλά η διοργάνωση.

Ευχόμαστε εγκάρδια συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες, αλλά και στους μη διακριθέντες, που αγωνίστηκαν με άμιλλα, ήθος και μαχητικότητα, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει λαμπρό σκακιστικό μέλλον για την Εύβοια. Και του χρόνου με ακόμα περισσότερες συμμετοχές!

Εκ μέρους του Δ.Σ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ
(Γ.Γ. ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ)

[Σ.Σ. Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με  φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: